Как да се регистрирам?

За да се регистрирате щракнете тук. Регистрацията е безплатна и отнема само няколко минути, тъй като не изискваме никаква лична информация за Вас, освен Вашия email адрес. Е-mail адресът, с който решите да се регистрирате е Вашето потребителско име за сайта.

 

Трябва ли да правя нова регистрация за всяка фирма, която добавям в справочиника?

Не, това не е необходимо. Ако вече сте създали своя регистрация в сайта, можете да я използвате за добавянето на практически неограничен брой фирми и малки обяви. Просто щракнете на бутон "Моят профил", където ще намерите опции за добавяне на фирми и обяви.

 

На кого трябва да платя?

Регистрацията в портала е напълно безплатна. Що се касае до услугите, предлагани тук - ние само осигуряваме начин за връзка между клиента и търговеца, но не продаваме нищо. Всички финансови взаимоотношения се извършват между търговеца и клиента. Stroitelstvo359.com не носи отговорност за действията на недобросъвестни търговци. Въпреки това, правим всичко възможно за да поддържаме информацията актуална и достоверна. Ако срещнете неверни данни - сигнализирайте на email info@stroitelstvo359.com или чрез формата за контакти.

 

Виждам фирмата си в справочника, но не съм я добавил аз. Как да получа достъп до профила си?

Възможно е Вашата фирма да е добавена в справочника от наши служители или сътрудници, използвайки публично достъпни източници в Интернет. В случай, че вече желаете Вие самостоятелно да се грижите за актуализирането на информацията за нея, бихте могли да поискате нова парола от тук. В случай, че email адресът, с който е добавена фирмата Ви вече не е актуален и нямате достъп до него -  регистрирайте се на сайта и ни пишете на info@stroitelstvo359.com с кой email сте се регистрирали и достъп до профила на коя фирма желаете. Възможно е да потърсим допълнителна информация от Вас, за да потвърдим, че заявката Ви е добросъвестна и Вие сте собственик или оторизиран служител на въпросната фирма.