Това сме ние - националният портал за строителство и ремонти Stroitelstvo359.com


Създаването на специализиран портал за строителни услуги и ремонти е стара наша идея, възникнала още в края на 2010г. Решението бе провокирано от липсата на специализиран справочник за строителни фирми и услуги, в който хората търсещи и предлагащи подобен род дейност лесно и безплатно да могат да намират информация. Искахме потребителите да са максимално улеснени от прецизната подредба на всяка оферта в съответна категория и превърнахме това в наша цел. Около година по-късно усилията на нашия екип от програмисти и дизайнери даде резултат - порталът stroitelstvo359.com.

Мисията ни е да намираме, обобобщаваме и систематизираме огромният информационен поток в Интернет за съществуващите в България строителни фирми, като направим търсенето по-лесно и по-удобно. Всички знаем, че когато става въпрос за домашни ремонти често прибягваме до услугите на майстори и бригади, работещи на свободна практика или както казваме на жаргон - часпром. Именно затова създадохме секцията "Обяви". В нея всеки занаятчия, който предлага строителни услуги, лепи плочки или поставя дограма - може да представи услугите си с напълно безплатна малка обява. По този начин даваме възможност да представите Вашите продукти и услуги, независимо дали сте фирма или частно лице. Присъединявянето Ви към портала е напълно безплатно.Това увеличава шансовете Ви повече хора да научат за това, което предлагате.

Целта на stroitelstvo359.com е да направи търсенето на най-изгодната оферта лесно, но и забавно и приятно. Ако смятате, че сме сбъркали някъде - не се колебайте да ни пишете, за да поправим грешката си! Все пак нашата цел не е да вредим, а да помагаме - както на бизнеса да се развива, така и на потребителите да имат достъп до актуална и лесно достъпна информация. Наша цел е непрекъснато да се развиваме и усъвършенстваме, предлагайки нови и нови възможности за ефективна реклама на Вашия бизнес. Приемаме съвети и препоръки, защото това ни помага да бъдем по-полезни на Вас - нашите потребители!

 

Желаем ви приятно и ползотворно прекарване в нашия портал!